Kako ti lahko pomagamo do najboljšega študentskega dela?

Kako ti lahko pomagamo do najboljšega študentskega dela?

Mjob je drugi največji študentski servis v Sloveniji in tvoj osebni asistent pri iskanju študentskega dela.

Vloga študentskega servisa Mjob 

Pri nas si vedno na tekočem z aktualno ponudbo del, se enostavno prijaviš na delo z oddajo CV ali pridobivaš kontakte delodajalcev. Pri nas naročaš napotnice za delo in spremljaš svoje zaslužke.

Mjob je študentski servis nove generacije, s teboj na vsakem koraku, kar na tvojem pametnem telefonu. Z Mjob napredno mobilno aplikacijo si lahko nastaviš želena delovna mesta, višino urne postavke in kraj dela. Tako si dnevno obveščen o novih ponudbah, ki najbolj ustrezajo tvojim željam. In še nekaj, članarina ter vse ostale storitve so popolnoma brezplačne!

Kako se nam pridružiš?

Član študentskega servisa Mjob najlažje postaneš preko naše aplikacije, lahko pa nas tudi pokličeš ali nam pišeš. Naše svetovalke so vedno pripravljene pomagati in ti olajšati proces včlanitve.

Najenostavnejši način je pa še vedno registracija preko mobilne aplikacije Mjob. Brezplačno je na voljo tako v Android kot iOS verziji, najdeš pa jo v Trgovini Play (Google Play Store) ali Applovi trgovini (Apple Store). Ko je aplikacija nameščena na tvojem telefonu, te sama vodi skozi postopek registracije, od tebe pa zahteva vpis osebnih podatkov ter identifikacijo, zaradi varovanja osebnih podatkov. Ko zaključiš vnos podatkov, pregledamo ustreznost prijave in potrdimo članstvo. Takrat lahko pričneš s prijavami na prosta dela ter naročanjem napotnic.

V študentski servis Mjob, se lahko registriraš tudi preko spletne strani mjob.si ali se osebno oglasiš v eni izmed naši poslovalnic, ki se nahajajo po celi Sloveniji! Fizične poslovalnice najdeš v Ljubljani, Kopru, Novi gorici, Ajdovščini, Novem mestu in Kranju. 

Po telefonu smo ti na voljo vsak dan razen med prazniki in vikendi, med 8. in 16.uro. Vedno nas dobiš na brezplačni telefonski številki 080 42 42.

Kontaktiraš nas lahko tudi preko Chat obrazca ali pa nam pišeš na [email protected].

Kako lahko spremljaš ponudbo študentskih del?

Najbolj enostavno je redno pregledovanje ponudbe del na mobilni aplikaciji Mjob. To lahko delaš na poti v ali iz šole/fakultete/zabave, ko čakaš na prevoz ali prijatelja, ozirom, kjer koli imaš priložnost za uporabo mobilnega telefona. Zakaj ne bi izkoristil proste minute, da najdeš svoje idealno delo?!

Na Mjob se aktivno trudimo, da pridobivamo raznolike ponudbe del, zato da imajo člani čim več priložnosti, da dobijo delo, ki jih zanima. Med letom imaš na voljo med 1000 in 2000 prostih študentskih delo po vsej Sloveniji in zagotovo vsak najde nekaj ustreznega zase.

Uporabniki Mjob aplikacije si lahko nastavijo tudi personalizirano obveščanje o delih – funkcija Mjob4you, kjer si izberejo parametre, ki najbolj ustrezajo njihovem iskanju in aplikacija jim sama pošiljala obvestila o novih oglasih. Tako si prihranijo dnevno pregledovanje aktualne ponudbe in so obveščeni le o delih, ki te dejansko zanimajo.

Ponudbo lahko seveda spremljaš tudi na naši spletni strani mjob.si, nekatere oglase pa delimo tudi na portalih MojeDelo.com, Go4Jobs in spletni strani Revije študent v rubriki »Jobs«. Mjob je zelo aktiven tudi na socialnih omrežjih Facebook, Instagram, kjer se lahko pohvali z največjim številom sledilcev. Najdeš nas tudi na TikToku-u, kjer sodelujemo z mnogimi znanimi obrazi. Poišči nam in nas spremljaj tudi ti!

Datum objave: 15. april 2023