Študentski servis nove generacije

Študentsko delo

Študentsko delo je odlična priložnost za pridobivanje delovnih izkušenj, spoznavanje novih ljudi ter vir zaslužka tekom študija. Vsako študentsko delo ti bo prineslo novo izkušnjo in te usmerilo na karierni poti.

Še nisi opravljal/a študentskega dela? Z veseljem ti pomagamo! Kontaktiraj nas na: [email protected] ali na telefonsko številko: 051 374 411.

Študentsko delo lahko opravlja vsak državljan Republike Slovenije, ki je že dopolnil starost 15 let in ima v Sloveniji aktiven status dijaka ali študenta oz. je vpisan na šolanje v tujini.

Študentsko delo lahko opravljajo tudi tuji državljani, ki so starejši od 15 let in se šolajo v Sloveniji.

Študentski servis je posrednik med delodajalcem in dijakom oz. študentom, pri katerem lahko spremljaš ponudbo aktualnih študentskih del, dobiš kontaktne podatke za prijavo na delo ter naročiš napotnico. Študentski servis je tudi vmesni člen pri izplačevanju študentskega dela, saj nam delodajalci na podlagi izdanih napotnic posredujejo obračune za izplačilo, mi pa poskrbimo, da se plačilo za opravljeno delo, znajde na tvojem bančnem računu.

Dijaki, starejši od 15 let, lahko opravljajo študentsko delo v Sloveniji. Delo si lahko poiščejo med različnimi kategorijami, kot so občasna, kratkotrajna ali počitniška dela. Vsa prosta mesta so objavljena kot oglasi na spletni strani mjob.si. Vsak oglas vsebuje informacije o urni postavki, trajanju dela in delovnem času. Posebej so navedeni tudi pogoji za prijavo na posamezno delo.

Dijaki lahko opravljajo različna dela, odvisno je le od delodajalcev, kakšne pogoje so podali za prijavo na posamezen oglas. V večini primerov je razlika v oglasih le, ali podjetja želijo polnoletne kandidate ali ne oz. ali iščejo študente specifične smeri izobraževanja.

Vsa aktualna dela so objavljena na naši spletni strani mjob.si, za lažje brskanje pa ti priporočamo prenos mobilne aplikacije Mjob.

PRIJAVI SE TUKAJ

Najbolj vročo ponudbo del lahko spremljaš tudi na naših socialnih omrežjih: Facebook in Instagram!

Pri vsakem oglasu za delo boš našel_a gumb “Več informacij”. S klikom na ta gumb, se ti bodo prikazale podrobne informacije o delu ter navodila za prijavo na delo.

Ne pozabi! V vsakem primeru, moraš z delodajalcem vzpostaviti stik in se dogovoriti za delo. Pred pričetkom dela pa obvezno naroči še napotnico.

V primeru nesoglasij med delodajalcem in študentom ali dijakom pri študentskem delu se lahko za pomoč in nasvet obrnete na Mjob ekipo.

Kot mediator bomo posredovali med obema stranema z namenom doseči hitro in uspešno rešitev. Naše izkušnje kažejo, da se z našim posredovanjem večina zapletov učinkovito razreši. To storitev nudimo z namenom zagotavljanja podpore in pravičnosti za obe strani, ter spodbujanja pozitivnih delovnih odnosov v okviru študentskega dela.