Študentska napotnica na študentovem telefonu

Se tudi pri vas dogaja, da študenti na delo prihajajo brez napotnic ali pa še niste prejeli napotnice v fizični obliki? Pri Mjob, smo tem zagatam naredili konec in v mobilno aplikacijo za študente dodali možnost, da si napotnico v PDF obliki prenesejo na telefon in jo imajo tako ves čas pri roki.

Zakaj je aktivna študentska napotnica tako pomembna?

Študentsko delo je lahko obračunano le na podlagi veljavne študentske napotnice. V kolikor je študent že pričel z delom, napotnico pa naroči kasneje, ste se znašli v neprijetni situaciji. S tem tvegate, da vas obišče inšpektor in tako vas kot tudi študenta oglobi za delo na črno. Poleg vrtoglave globe, je zagata tudi kasneje pri obračunu dela saj se napotnice lahko izdajajo le od tekočega dne dalje, za nazaj pa napotnic ni možno naročati. To povzroča kup neprijetnosti, saj študenta za opravljeno delo v času brez aktivne napotnice za delo, ne morete izplačati.

Zato smo naročanje napotnic poenostavili in lahko študenti svoje naročilo prek mobilne aplikacije Mjob oddajo kadarkoli, 24/7. Napotnica prične veljati takoj po opravljenem naročilu in si jo lahko na telefon tudi prinese v PDF obliki. PDF napotnico vam lahko tako študent posreduje preko elektronske pošte, v kolikor želite pa vam napotnice v fizični obliki naknadno pošljemo tudi preko pošte, naročena napotnica pa se takoj pojavi tudi v vaši spletni poslovalnici.

V kolikor spletne poslovalnice še ne uporabljate, jo lahko naročite s klicem v eno od naši Mjob poslovalnic ali z naročilom preko e-mail naslova: info@mjob.si.

Študenti lahko novo aplikacijo prenesejo na spodnjih povezavah:

Mjob aplikacija app store