Castle Kolpa Music Festival 2024

Castle Kolpa Music Festival 2024

Poletje je tik pred vrati in z njim tudi eden najbolj pričakovanih dogodkov sezone – Castle Kolpa Music Festival! Od 25. do 28. julija 2024 se bo ob reki Kolpi odvijal glasbeni spektakel, ki vsako leto privabi množico ljubiteljev dobre glasbe in nepozabnih poletnih doživetij.

Poletje, Glasba in Nepozabna Avantura!

Kaj lahko pričakujete?

Castle Kolpa Music Festival ni zgolj festival, temveč prava počitniška destinacija za vse, ki želijo združiti poletne radosti z odlično glasbo. Letos bo festival gostil več kot 50 domačih in mednarodnih izvajalcev na štirih odrih, kjer bo vsak lahko našel nekaj zase. Od rock riffov na glavnem odru do elektronskih ritmov ob Kolpi - izbira je resnično široka.

Zakaj se udeležiti?

1. Glasbena raznolikost: Ne glede na to, ali ste ljubitelj rocka, popa, elektronike ali folk glasbe, vam Castle Kolpa Music Festival nudi možnost, da v živo doživite svoje priljubljene zvoke v edinstvenem okolju narave. Preveri program tukaj.

2. Čudovita lokacija: Festival se odvija v slikoviti dolini ob reki Kolpi, kjer se prepletajo čudoviti razgledi in svež zrak, idealno za tiste, ki si želijo oddiha od mestnega vrveža.

3. Druženje in nove prijateljstva: Festival je priložnost, da srečate somišljenike, sklenete nova prijateljstva in delite nepozabne trenutke s starimi prijatelji.

4. Trajnost in okoljska ozaveščenost: Organizatorji festivala dajo velik poudarek na trajnost in skrb za okolje, kar pomeni, da lahko uživate v zabavi z zavedanjem, da tudi pomagate ohranjati naravo.

Kje prespati?

Ena izmed najbolj priljubljenih možnosti bivanja med Castle Kolpa Music Festivalom je kampiranje. Kamp območje je del festivalskega prizorišča, kar obiskovalcem omogoča, da so vedno v središču dogajanja. Prostorna kampirna območja so opremljena z vsemi potrebnimi sanitarnimi objekti, tako da je zagotovljena čistoča in udobje tudi v naravi.

Kampiranje na festivalu je več kot le prenočišče; je izkušnja skupnosti in povezanosti. Tu se zberejo ljudje različnih ozadij, a z istim ciljem – uživati v glasbi in poletnih radostih. Večeri v dobri družbi, s kitaro in spontanimi petji, ustvarjajo posebno vzdušje, ki ga lahko doživite le na festivalu. Poleg tega, da je kampiranje cenovno ugodna možnost, ponuja tudi priložnost za stik z naravo in izkušnjo pravega festivalskega duha.

Ne zamudite priložnosti, da svoje festivalske dni preživite pod zvezdnatim nebo, obdani z družbo starih in novih prijateljev. Več informacij o kampiranju in potrebnih pripravah najdete na uradni spletni strani festivala. Prepustite se čarom poletne noči na Castle Kolpa Music Festivalu!

Kako do tja?

Festival se odvija v vasi Fara (občina Kostel) ob reki Kolpi. Parkiranje je urejeno v neposredni bližini festivala, tako da lahko svoj avto pustite na varnem in se prepustite festivalu brez skrbi.

Vstopnice?

Ne zamudite priložnosti za nepozabno poletno doživetje. Vstopnice za festival so že v prodaji, z možnostjo nakupa dnevnih ali celotnih festivalskih paketov. Zagotovite si svojo vstopnico pravočasno, saj se pričakuje, da bodo zaradi velikega zanimanja hitro pošle.

Castle Kolpa Music Festival je več kot le festival; je kraj, kjer poletje oživi v polnem sijaju glasbe, plesa in smeha. Pridružite se nam na nepozabni poletni avanturi!

Ne pozabite, za več informacij o nastopajočih, urniku in vseh dodatnih dejavnostih obiščite uradno spletno stran festivala. Se vidimo na Kolpi! 🎶🌞

Datum objave: 26. junij 2024