Registracija v Moj Mjob

Registriraj se
v spletno aplikacijo Moj Mjob

Postopek registracije ima več korakov, ker s tem zagotavljamo večjo varnost in pravilnost tvojih podatkov. Če že imaš uporabniško ime in geslo, se lahko prijaviš tukaj.

Mobilna številka:
Datum rojstva:


S klikom na ŽELIM SE REGISTRIRATI soglašate, da Workforce d.o.o., v vlogi upravljavca osebnih podatkov, obdeluje na vpisnem listu navedene osebne podatke za naslednje namene:

S klikom na POŠLJI jamčim, da sem seznanjen, da se osebne podatke zbira na pravni podlagi privolitve, ki jo lahko kadarkoli prekličem tako, da kontaktiram pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov pri Workforce d.o.o. na: data-protection-officer@mjob.si.

Seznanjen sem, da Workforce moje osebne podatke hrani do preklica in posreduje pogodbenim obdelovalcem in podjetjem znotraj skupine Heads Adriatic, pri slednjih lahko moje osebne podatke posreduje tudi izven območja EGP. Na voljo so mi določene pravice.

Opozorilo: Pri podaji soglasij za zgoraj opredeljene namene ste popolnoma prosti. Opozarjamo pa vas, da vam, v kolikor soglasja ne podate, določenih storitev ne bomo mogli nuditi (npr. izvajanje obveščanja o prostih delih in aktualnih novicah).

Za več informacij o obdelavi osebnih podatkov vam je na voljo naša politika zasebnosti.