Registracija v Moj Mjob

Registriraj se
v spletno aplikacijo Moj Mjob

Postopek registracije ima več korakov, ker s tem zagotavljamo večjo varnost in pravilnost tvojih podatkov. Če že imaš uporabniško ime in geslo, se lahko prijaviš tukaj.

Mobilna številka:
Datum rojstva:


S klikom na ŽELIM SE REGISTRIRATI soglašate, da Workforce d.o.o., v vlogi upravljavca osebnih podatkov, obdeluje na vpisnem listu navedene osebne podatke za naslednje namene:

S klikom na ŽELIM SE REGISTRIRATI jamčim, da sem seznanjen, da se osebne podatke iz registracijskega obrazca zbira na pravni podlagi privolitve, ki jo lahko kadarkoli prekličem tako da kontaktiram pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov pri Workforce d.o.o. na: data-protection-officer@mjob.si.

Seznanjen sem, da Workforce moje osebne podatke hrani do preklica. Workforce moje osebne podatke posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem in podjetjem znotraj skupine Heads Adriatic, pri slednjih lahko moje osebne podatke posreduje tudi izven območja EGP. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imam določene pravice, ki jih lahko uveljavljam z vložitvijo zahteve na: data-protection-officer@mjob.si.

Opozorilo: Pri podaji soglasij za zgoraj opredeljene namene ste popolnoma prosti. Opozarjamo pa vas, da vam, v kolikor soglasja ne podate, določenih storitev ne bomo mogli nuditi (npr. če se ne strinjate z včlanitvijo, vam vpisa ne moremo zagotoviti).
Za več informacij o obdelavi osebnih podatkov vam je na voljo naša politika zasebnosti.