Nagradna igra: Mjob na Škisovi

Mjob se bo javnosti prvič predstavil na letošnji Škisovi tržnici. Ni naključje, da smo izbrali največji in najbolj odmeven študentski dogodek pri nas, da vam predstavimo vse novosti!

Mjob obljublja najboljše jobe, najhitreje in najenostavneje. V četrtek, 9. 5., pa obljublja tudi dve prav posebni nagradi:

  • 1x iPhone X
  • 1x bon za potovanje agencije Nomago v višini 500 EUR

Kako lahko sodeluješ?
V nagradni igri sodeluje vsak, ki na družbenem omrežju Instagram objavi fotografijo sebe in še vsaj 1 prijatelja (najmanj 2 osebi na isti fotografiji) z enim od uradnih Mjob rekvizitov. Dobiš jih na stojnici.

Fotografijo objavi na svojem Instagram profilu (kot standardno objavo ali kot “story”) in v opis dodaj: @mjob_si #skisovatrznica #skisova

Vsako fotografijo bomo pregledali, in v kolikor ustreza minimalnim standardom, jo “re-postamo” na Mjob Instagram profilu, s tem pa si upravičen do sodelovanja v žrebu, ki se bo odvil konec dneva.

Splošne pogoje nagradne igre si lahko prebereš tukaj.

Kako lahko še sodeluješ?
Za vse obiskovalce naše stojnice smo pripravili kup manjših daril in pozornosti, za katere pa je potrebno pokazati malo iznajdljivosti — nagrado dobiš le, če se uspeš dokopati do skrivnega gesla.

Edini namig pa je tole:

Mjob Škisova Namig

Se vidimo v četrtek na Škisovi tržnici!