MJOB OSVOJIL “MUHASTO” ŠKISOVO TRŽNICO

Z majem smo obrnili nov list v naši že tako debeli knjigi in na Škisovi tržnici z največjim ponosom predstavili našo novo blagovno znamko Mjob.

Ekipa Mjob na Škisovi tržnici 2019

ŠKISOVA TRŽNICA
Kljub temu, da je se letošnja Škisova tržnica začela z nekoliko muhastim vremenom, (večino dneva je namreč deževalo) pa je s svojo rumeno podobo uspela privabiti več kot 20.000 mladih. To je dokaz, da največji študentski dogodek leta ne more uničiti niti dež, in ne blato. ?Seveda na dogodku nismo manjkali tudi mi! Kot ste lahko zasledili že v začetku maja, smo se letos na Škisovi premierno predstavili s prenovljeno podobo Mjob, ki sedaj deluje pod dežnikom podjetja Workforce d.o.o..

DOGAJANJE NA STOJNICI
Naša stojnica je pokala po šivih – od študentov in od dobre volje! ? Ekipa Mjob je poskrbela za super vzdušje, prava “češnja na smetani” pa je bila zabava v posebnem photo boothu. Ta je v stilu Igre prestolov in sloganom “Jobs are coming” privabil številne GoT fane, pa tudi tiste, ki serije ne spremljajo (je sploh kdo tak?). ? Ste že videli fotografije na našem Facebook profilu? Priporočamo ogled!

MegaJOBova NAGRADNA IGRA
Na dogodku nas je bilo težko spregledati saj smo s seboj imeli svojega lastnega “zmaja” – našo mega nagradno igro, do katere si lahko dostopal preko posebnega chat bota na Facebooku (kul ane?). S pomočjo trgovine iStyle in Nomago smo tako dvema nagrajenkama polepšali večer s čisto novim iPhone X in Nomago bonom za 500 EUR.

PRIPRAVLJENI NA POLETJE? ITAK!
Medtem, ko si je večina 20.000 glave množice, ki je ostala na nori Škisovi večerni zabavi, privoščila nekoliko daljši spanec, je ekipa Mjob že s polno paro sestavljala seznam najboljših (poletnih) študentskih služb. Brž pokukajte na našo spletno stran Mjob.si, kjer vas že čakajo odlične priložnosti za delo. Pa da ne pozabimo – pripravljamo tudi nove nagradne igre. Več o njih – na našem Facebook in Instagram profilu.

Avtorica članka: Sanja Bjeljarević