Karierni dogodek v Planetu Koper

V sredo, 16. septembra, bosta Mjob in Workforce v Planetu Koper izvedla karierni dogodek na Obali: Z Mjob prve delovne izkušnje dobim, z Workforce pa kariero nadgradim.

View this post on Instagram

V sredo, 📆 16. septembra, bosta Mjob in Workforce v @planet.koper izvedla karierni dogodek na Obali: ⁠ ➡️ Z Mjob prve delovne izkušnje dobim, z Workforce pa kariero nadgradim. 😎⁠ ⁠ Od 12. do 19. ure bodo lahko iskalci zaposlitve in študentje 👨‍🎓👩‍🎓 iz prve roke izvedeli vse o zaposlitvenih priložnostih za vse generaije in s prenosom Mjob aplikacije sodelovali tudi v žrebanju za električni skiro. 🛴⁠ ⁠ Obiščite nas in skupaj z nami soustvarite odličen karierni dogodek! 🤩 Se vidimo! 👍⁠ ⁠ #planetkoper #koper #obala #kariera #kariernidogodek #mjob #workforce #delo #studentskodelo #napotnice #nagradnaigra #delovneizkusnje #iscemdelo #planet

A post shared by Mjob – moj študentski servis (@mjob_si) on

Od 12. do 19. ure bodo lahko iskalci zaposlitve in študentje iz prve roke izvedeli vse o zaposlitvenih priložnostih za vse generaije in s prenosom Mjob aplikacije sodelovali tudi v žrebanju za električni skiro.

Obiščite nas in skupaj z nami soustvarite odličen karierni dogodek!